Tunnevyöhyketerapia

Tunnevyöhyketerapiasta apua mieleen ja kehoon.

Oletko väsynyt tai tunnetko jännitystä kehossasi tai mielessäsi? Haluatko käsitellä tunnetilojasi ja keventää taakkaasi. Tunnevyöhyketerapiassa on mahdollista keskustella kanssani mieltä askarruttavista asioista tai oppia kuulemaan, mitä keho kertoo sinulle sinusta. 

Tunnevyöhyketerapia auttaa sinua hallitsemaan stressiä. Se laukaisee ahdistusta ja jännitystä. Unettomuuden hoito, kipujen lievityksessä  ja esim. erilaisiin vatsaoireissa tunnevyöhyketerapiasta on ollut paljon hyötyä. Vatsavaivoissa hyviä tuloksia on esim. koliikkisten pikkulasten vatsavaivojen tai aikuisten erilaisten intoleranssien, allergioiden tai ärsytystilojen hoidoissa. 

Hoitomuoto on lempeä ja voit valita, haluatko muutosta elämääsi oman tunneprosessin läpikäymiseen tunnevyöhyketerapian avulla. Voit tulla hoitamaan omaa kehoasi ja mieltäsi. Oman tunne-elämän läpikäyminen on vapaaehtoista ja rentoutushoidoilla on paljon hyviä vaikutuksia sinulle kokonaisvaltaisesti.

Kosketteluterapia ei ole perinteistä hierontaa. Se sisältää sivelyä, lihasten ja nivelien painelemista, pyöritystä ja lempeää hierontaa. Hoitomuotona käytetään apuna elinheijasteita, vyöhykeratahierontaa ja polaarista painantaa. Hoidossa voidaan myös käyttää apuna magneetteja. 

Hoidossa voidaan käydä läpi koko kehon tai vähintään pään, kasvojen, korvien, käsien ja jalkojen kohtia, riippuen onko kyseessä rentoutushoito tai tunne-elämää prosessoiva hoito.

Hoitoon voit tulla ihan pelkästä uteliasuudesta terapiamenetelmää kohtaan. Tunnevyöhyketerapia on täydentävä hoitomuoto. Se tukee hyvinvointiasi ja voit kokeilla hoitoa ilman mitään suurempia vaivoja. Aikaa itsellesi kuunnella itsestäsi ja voit miettiä, miten voit ja mitä sinulle kuuluu?

Voin antaa hoitoa kotonasi tai hoitohuoneellani kotonani Vuosaaressa.