Maailman kuuluisimmat urheilijat

Se alkoi yksinkertaisella kysymyksellä: Kuka on maailman kuuluisin urheilija? ESPN:n urheiluanalyysijohtaja Ben Alamar loi kaavan, joka yhdistää palkan, sosiaalisen median maininnat ja Google-hakujen suosion mittaamiseksi ESPN World Fame 100 -listalle. Nimet saattavat olla tuttuja, mutta missä maapallon suurimmat tähdet sijoittuvat luetteloon, voi yllättää sinut.

Maailman kolme kuuluisaa urheilijaa vuonna 2018

  1. Cristiano Ronaldo

“Mielestäni Messi on parempi kuin minä, mutta mielestäni olen parempi kuin hän, joten se on yksinkertaista.” – Ronaldo

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro (syntynyt 5. helmikuuta 1985) on portugalilainen ammattilaisjalkapalloilija, joka pelaa Juventuksessa ja Portugalin maajoukkuessa. Usein pidetään yhtenä kaikkien aikojen suurimmista pelaajista. Hän on voittanut 26 pokaalia urallaan, mukaan lukien viisi liigan voittoa, viisi UEFA:n Mestarien liigan ja yhden UEFA:n Euroopan mestaruuden. Upea maalintekijä. Ronaldo nimettiin portugalilaisen jalkapalloliiton kaikkien aikojen parhaaksi portugalilaisksi. Hän teki Portugalissa seniori-debyyttinsä vuonna 2003 18-vuotiaana. Hän saavutti ensimmäisen kansainvälisen tavoitteensa Euro 2004: ssa ja auttoi Portugalia pääsemään finaaliin. Hän otti kapteenin roolin heinäkuussa 2008, johtaen Portugalin heidän ensimmäisen voittoonsa suuressa turnauksessa voittamalla Euro 2016:n ja on Silver Bootin turnauksen toiseksi korkein maalintekijäksi, ennen kuin hänestä tuli kaikkien aikojen suurin eurooppalainen maalintekijä.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo
  1. LeBron James

LeBron Raymone James Sr. (syntynyt 30. joulukuuta 1984) on amerikkalainen koripalloilija National Basketball Associationin (NBA) Los Angeles Lakersille. Pidetään parhaana koripallonpelaajana maailmassa ja katsotaan olevan kaikkien aikojen parhain koripallonpelaaja. Jamesin saavutukset sisältävät neljä NBA:n arvokkainta pelaaja -palkintoa, kolme NBA: MVP Awards, kaksi olympiakultaa, kolme All-Star Game MVP -palkintoa ja NBA-pisteytys. Hän on kaikkien aikojen NBA:n pudotuspelien pistejohtaja ja on kerännyt neljätoista NBA:n All-Star Game -esitystä, kaksitoista All-NBA:n ensimmäistä tiimiä ja viisi All-Defensive First Team -palkintoa. Miamissa James voitti ensimmäisen NBA-mestaruuden vuonna 2012 ja seurasi sitä toisen otsikon kanssa vuosi myöhemmin. Hänet nimettiin liigaksi MVP ja NBA Finals MVP molemmissa mestaruusvuosina. Vuonna 2014 James kieltäytyi sopimuksestaan ​​Miamilla neljän vuoden jälkeen jälleen allekirjoittamaan Cavaliersin kanssa. Vuonna 2016 James johti Cavaliersin ensimmäiseen NBA-mestaruuteensa lyömällä Golden State Warriorsia lopettaakseen Clevelandin 52-vuotisen ammattilaisurheilun kuivuuden. Vuonna 2018 hän irtisanoi Clevelandin sopimuksen allekirjoittaakseen sopimuksen Lakersin kanssa, jossa hän pelaa edelleen.

LeBron James
LeBron James

Lionel Andrés Messi Cuccittini (syntynyt 24.6.1987) on argentiinalainen jalkapalloilija, joka pelaa kapteenina sekä Barcelonan että Argentiinan maajoukkueissa . Messi on voittanut viisi Ballon d’Or -palkintoa, neljä hän voitti peräkkäin, ja viisi eurooppalaista Golden Shoeta. Hän on viettänyt koko ammattiuransa Barcelonassa, jossa hän on voittanut 33 palkintoa, joista yhdeksän La Ligaa, neljä UEFA:n Mestarien liigassa ja kuusi Copas del Reyta. Messi on hänen maansa kaikkien aikojen johtava maalintekijä. Hän voitti vuoden 2005 FIFA:n maailmanmestaruuskisat, joka viimeisteli turnauksen sekä Golden Ballilla että Golden Shoella ja olympiakultaa vuoden 2008 kesäolympialaisissa. Hänen tyylinsä pelata pienikokoisena, vasemmalla jalalla teki vertailuja maanmiehensä Diego Maradonan kanssa, joka julisti teini-ikäisen seuraajansa. Hänen ensiesiintulonsa jälkeen elokuussa 2005 Messi kuului nuorimpiin argentiinalaisiin, jotka pelasivat ja punnitsivat FIFA World Cupia vuoden 2006 painoksessa ja saavuttivat vuoden 2007 Copa Américan lopun, jossa hänet nimettiin turnauksen nuoreksi pelaajaksi. Joukkueen kapteenina elokuusta 2011 lähtien hän johti Argentiinaa kolmeen peräkkäiseen finaaliin: 2014-maailmancupiin, josta hän voitti Golden Ballin ja 2015 ja 2016 Copas Américan. Hän johti maansa voittoon vuoden 2018 MM-kisoissa.

Lionel Andrés Messi Cuccittini
Lionel Andrés Messi Cuccittini