Yritykseni nimi Uskalla kehottaa rohkeuteen ja toimintaan

Yritykseni nimi Uskalla kehottaa rohkeuteen ja toimintaan. Se tuli mieleeni jo useita vuosia sitten. En nimittäin ole kovin uskalias itsekään. Löydän itseni suorittamassa elämää arkipäivän pyörityksissä mukavuusalueella ilman, että panisin itseäni kokonaan likoon. 

Olin pitkään naimissa ensimmäisen mieheni kanssa ja jo silloin jouduin hoputtamaan itseäni avioeron kanssa. Noin yhdeksän vuotta keräsin voimia ja sitten vasta erosimme. 

Piti uskaltaa. Piti hypätä tutusta kuviosta sinkuksi yksineläväiseksi naisihmiseksi, joka ei osannut edes sähkölamppua vaihtaa. Hyvin siinäkin kävi. Lamput on tullut vaihdetuksi ja vähän muutakin oppia on karttunut. 

Sitten piti taas uskaltaa. Lähdin uuden miehen perään Helsinkiin. Myin kotini, vaihdoin työpaikkaa ja muutin uudelle paikkakunnalle Helsinkiin. Rakkaat Kuortane, Seinäjoki ja Vaasa jäivät taakseni. 

Muutossa tuli mieleeni nuori Sari, joka lähti 18-vuotiaana vaihto-oppilaaksi Massachusettsiin ja ei tuntenut ketään ja ei edes osannut kieltä kunnolla. Uskalsin. Hyvin kävi silloinkin. 

Katson itseäni peilistä ja olen uskaltanut. Pienissä asioissa uskallan tehdä päätöksiä. Esim. pesukoneen osto netissä kesti vain 5 minuuttia. Joskus olen uskaltanut nopeasti ja joskus uskaltaminen on kestänyt vähän enemmän aikaa. 

Nyt olen jättänyt vakituisen työni koulutus- ja asiakkuuspäällikkönä ja alan yrittää. Y-tunnus on ollut lähes aina aikuisen ikäni auki ja kaikenlaista on tullut yritettyä. Yrittäjyyttä on ollut viime aikoina liian vähän. Siinä, kun tuunaan elämääni oman näköiseksi, toivon, että voin auttaa sinuakin näkemään erilaisia vaihtoehtoja elämässäsi.

Minun kanssa saa uskaltaa.

Toteutan uusia koulutusohjelmia esim. johtajille ja asiantuntijoille. Erityisosaamiseni on johtamisen koulutusohjelmissa, asiantuntijana kehittymisessä sekä asiakkuusjohtamisessa. 

Coachaan ylimmistä johtajista työttömiin työnhakijoihin sekä liiketoiminnan coachina että elämäntapavalmentajana.

Minulta saa myös asiakkuuspäällikköpalveluita. Olen hyvä asiakkaiden kanssa. Uusasiakashankinta kylmäsoittoineen, asiakasprojektien suunnittelu- ja toteutus erityisesti koulutusalalla ovat tosi tuttuja. Olen ratkaisukeskeinen myyjätyyppi, joka ei ole koskaan myynyt kenellekään mitään väkisin. Filosofiani on auttaa ja palvella. Autan esim. HR-väkeä teidän työtaakassanne, kun kiire on kova ja valmista pitäisi saada viimeistään eilen. 

Tiedotteita ja viestintäpalveluita olen myös aina tarjonnut. Yliopistossa pääaineeni oli tiedotusoppi ja sieltä palo tehdä juttuja on jäänyt repertuaariini. Olen ollut töissä erilaisissa lehdissä, vähän aikaa radiossa ja EU-tiedottamista harjoitin paljon joskus reilut 20 vuotta sitten. Etenkin pk-yritykset voisivat hyötyä viestintäosaamisestani. 

Kannustan sinua rohkeuteen toteuttaa sinua itseäsi.

Tunnevyöhyketerapissa voin avata tunnelukkojasi ja voin auttaa sinua purkamaan solmujasi. Reiki-enegiahoito ja psykiatrisen sairaanhoitajan palvelut tukevat esim. surussa, masennuksessa ja kipujen hoidossa. Näistä lisää valikon kuvauksissa. 

Minun CV on sivuilla liitteenä ja olen hyvin avoin yhteydenottopyyntöihin. Minulla on monta tutkintoa ja monenlaista osaamista.

Kysy vain ja tulen apuun – tai löydän verkostoistani jonkun toisen ratkaisemaan ongelmasi. Olethan rohkeasti yhteydessä: yhteystiedot.


Kirjoitettu

Kirjoittanut:

Avainsanat: